DEMANATS


Tots els preus dels nostres articles INCLOUEN IVA.

POT FER LA SEVA COMANDA A través DE LA NOSTRA WEB, de manera fàcil i còmoda, en finalitzar la compra, rebrà un email de confirmació d'aquesta.

Els períodes de lliurament són de 10 dies hàbils a excepció dels detalls personalitzats que poden ser lliurats en un termini de 15 a 20 dies laborables.

Li suggerim que ens indiqui data de l'esdeveniment perquè el nostre equip el tingui en compte en la preparació dels seus detalls, termini i posada en marxa.

Si ho desitja també podrà realitzar la seva comanda i/o consultes per whatsup o per correu electrònic: 623.538.982 / trencanous@trencanous.cat

Possibilitat de recollir la comanda en les nostres instal·lacions amb el consegüent estalvi del cost d'enviament en el seu cas.

www.trencanous.cat, intenta actualitzar diàriament, inserint articles nous, posant els articles fora d'estocs i els que de nou estan disponibles per a la seva adquisició. A causa de l'àmplia i variada selecció de proveïdors i fabricants amb els quals compta l'empresa i quantitats variades en la sol·licitud d'articles, pot ocórrer que s'ofereixi algun producte en la web que no estigui disponible temporalment, per falta d'estoc o per estar descatalogat o que hagi estat substituït per un altre en característiques o en colors similars, sempre que no suposin un demèrit en qualitats i presentacions publicitades. Si això ocorre, www.trencanous.cat, es posarà en contacte amb el client al més aviat possible, per a la consegüent comunicació del fet.

En la realització de la comanda haurà d'indicar la referència o nom complet de l'article o articles a adquirir, quantitat exacta d'aquests, així com personalitzacions i característiques si n'hi hagués, com ara especificació del color, grandària...

Una vegada realitzat la comanda per qualsevol dels mitjans indicats anteriorment, s'entendrà en ferm, la qual cosa implica el coneixement previ i l'acceptació expressa per part del client, de les característiques de l'article i condicions de venda.

En cas de voler anul·lació, cancel·lació, modificació, devolució o qualsevol altra qüestió sobre la seva comanda, ha de comunicar-lo via email a trencanous@trencanous.cat


Enviaments


Es realitzen enviaments a Península. Ports pagats a partir de 290€ Si la comanda és inferiora a l'anterior quantitat es carregarà 8.50€ a la comanda en concepte de ports.

Enviaments a Canàries, Andorra i Comunitat Europea. La tarifa de preus del cost d'enviament es calcula automàticament en la seva comanda i varia en funció del volúmen i pes. Quedant les despeses d'enviament de la següent manera:

De 1kg a 5kg 20€
De 6kg a 20 kg 25€
De 21kg a 30kg 55€


Una vegada realitzat l'enviament per part de www.trencanous.cat, se li comunicarà al client mitjançant email.

Si la seva comanda és urgent, indiqui'ns-el.

Per a articles no disponibles en estoc en el moment de realitzar la comanda, el termini de lliurament pot variar depenent de l'entrada de l'articulo de referència.

Recomanem indicar data de l'esdeveniment per a comunicar-los si arriben en termini els detalls sol·licitats.


www.trencanous.cat es reserva el dret a anul·lar qualsevol enviament de comanda per motius d'estoc, temps de lliurament superiors als previstos, motius o errors interns o qualsevol altra situació. Aquesta circumstància li seria comunicada al client abans de l'anul·lació o posteriorment com més aviat millor. Si es donés aquesta circumstància, es reemborsaria import total pagat pel client.

Per a qualsevol dubte posi's en contacte amb www.trencanous.cat


PagamentEl pagament es realitzarà mitjançant transferència bancària, bizum (una vegada confirmat es realitzarà l'enviament) o per contra reemborsament,(això significa que el paquet es paga una vegada es recull la comanda en el domicili (suposa un cost addicional) o mitjançant pagament en efectiu a la recollida en les nostres Instal·lacions.

Els enviaments a Balears es faran previ pagament per transferència o per bizum.

Si tria pagament per Transferència, el número de compte es facilitarà una vegada confirmat la comanda.

En el cas de comandes per encàrrec, importats o personalitzats, el pagament es realitzarà íntegrament mitjançant transferència bancària o targeta.

En cas de recollida de la comanda en les nostres instal·lacions, la forma de pagament sàrria mitjançant, mitjançant transferència bancària o bizum, amb anterioritat o en efectiu a la recollida.

Es realitzessin els enviaments per les comandes pagades íntegrament, no s'acceptaran pagaments amb despeses de comissions a càrrec de www.trencanous.cat


DevolucionsS'admeten devolucions, sempre seran sol·licitades via email a trencanous@trencanous.cat indicant el seu numero de comanda.

No s'admetran devolucions d'articles preparats, personalitzats, decorats, manipulats, ni de comandes realitzades exclusivament per encàrrec.

Les devolucions es faran en les mateixes condicions de l'enviament, el cost de la mateixa a càrrec del client, en paquet tancat, sense rasgaduras, en el mateix envàs, embolcalls i condicions en què es va enviar, en termini màxim de 14 dies laborables des de la recepcion de la comanda en el seu domicili o adreça facilitada.

Si es desitja fer una devolució d'algun articulo rebut i que es reemborsi l'import, se sol·licitarà per email la devolució i reemborsament, el mateix dia de la recepcion de la comanda pel client, es reemborsarà l'import una vegada comprovada la mercaderia retornada en les nostres instal·lacions i el reemborsament es farà al numero de compte que es faciliti per email.

Els reemborsaments d'import sol·licitats es faran en el termini màxim de 2 setmanes des de la recepcion i revisió de l'articulo retornat en les nostres instal·lacions.

Si es desitja devolució i canvi d'articulo, se sol·licités via email. Els costos d'enviament, devolució i de reexpedicions seran a càrrec del client en tots els casos.

En cas de Trencaments, falta en la comanda enviada o desperfectes, el client ha de comunicar-lo el mateix dia de la recepcion de la comanda i donar suport a la reclamació amb fotografies dels objectes danyats o embalatge mitjançant email a trencanous@trencanous.cat

* No s'admeten devolucions d'articles en oferta, articles de cristall, xocolata, dolços, caramels, llaminadures.